Tuinaanleg

Wat kost een tuin aanleggen?

‘Wat kost een tuin aanleggen?’ Dat is de vraag die meestal als eerste gesteld wordt. Toch zul je begrijpen dat daar niet direct een passend antwoord op gegeven kan worden. Een en ander is uiteraard afhankelijk van de grootte van de tuin en wat er gedaan dient te worden. Groen- en materiaalkeuze zijn hierin allesbepalend. Misschien heb je jezelf er al in verdiept en heb je links en rechts al wat leuke ideeën opgedaan, maar misschien laat je het teken- en rekenwerk liever over aan een hovenier. Dat kan. 

Tuin aanleggen

Aan de slag!

Maar als het plan er eenmaal is, of de tekening er eenmaal ligt, wil je aan de slag. En wij ook ! We zien er naar uit om jouw tuin om te toveren tot jouw droomtuin ! Wil je je tuin (gedeeltelijk) laten betegelen en een schutting laten plaatsen ? Ga je voor veel groen of heb je een voorbeeld uit een tuintijdschrift van een mooie border, een strak gazonnetje of leuke bloembakken ? Wat let je om alvast aan de slag te gaan met je eigen moodboard ? De mogelijkheden zijn oneindig.

Antwoord op al je vragen?

Wil je graag antwoord op je vraag wat het kost om een complete tuin aan te leggen of een schutting te laten plaatsen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wat je plannen ook zijn, EliFix denkt graag met je mee. Wij kunnen jouw eigen tuinontwerp samen met jou realiseren of jou het complete tuinontwerp tot en met de tuinaanleg en het (periodieke) tuinonderhoud uit handen nemen. Wat kost een tuin aanleggen ? We kijken wat mogelijk is binnen jouw budget. Jij beslist. Het is jouw tuin.